Bootstrap
fűtésrendszer tisztítás kép

Fűtésrendszer tisztítás

Gépi -vegyszeres tisztítás központi fűtéses rendszerekben

Fűtésrendszer tisztítás

Fontos, hogy 2020-tól a legtöbb kazán gyártó a garancia feltételét mágneses iszapleválasztó szűrő (pl. Fernox TF1, vagy Fernox Omega Filter) kiépítéséhez és az új radiátoros-, padló-, fal-, vagy mennyezetfűtési rendszer gépi vegyszeres tisztításához, átmosásához köti, mely gépészeti tevékenységet kompletten, jegyzőkönyvvel igazoltan el tudunk végezni Ügyfeleinknek.

kondenzációs kémény ferdetető borítás, kibúvóval 2020-tól a legtöbb kondenzációs kazán gyártónál a készülék garanciájának feltétele lesz - a mágneses iszapleválasztó szűrő (pl. Fernox TF1, vagy Fernox Omega Filter) visszatérő ágba történő beépítése mellett -, hogy akár új-, akár régi fűtésrendszerről legyen szó, elvégezzük a gépi vegyszeres fűtésrendszer tisztítást, melyről jegyzőkönyvet állítunk ki.

Ügyfeleinknek kondenzációs kazán felszerelése, cseréje esetén a gázterv- és a kéményseprői szakvélemény kivitelezése és ügyintézése mellett kalkulálniuk kell majd a tisztítással.

Figyelem, ez a tisztítás nem egyenértékű néhány „szakember” által leszerelt és slaggal elvégzett, manuális öblítéssel, a fekete víz leengedésével; mi kizárólag professzionális, nagy hatásfokú tisztító adalékokkal végezzük el a zárt fűtési rendszer gépi vegyszeres átmosását!

Munkavégzés során az előzetes árajánlat megrendelése után Kollégáink a helyszínre érkezve bejuttatják a vízkő- és a magnelit (mágnesezhető) iszap eltávolítására használatos Fernox, vagy Sentinel vegyszert, ezután Önnek 2-3 hétig üzemeltetnie szükséges a kazánt, vagy legalább a keringető szivattyút. kondenzációs kémény ferdetető borítás, kibúvóval A gépi vegyszeres fűtésrendszer-tisztítás ezután, egy következő kiszállás alkalmával történik. Egy változtatható irányú, szivattyús rendszerű tisztítógép segítségével történnek a munkálatok, mely végeztével inhibítor anyagot juttatunk a fűtésvízbe, mely legalább 5 évig megvédi a rendszert a vízkő- és a rozsda kialakulásától.

Új kivitelezés esetén, főként acéllemez radiátorok telepítésekor (de padló-, fal-, vagy mennyezetfűtés kialakításakor) is indokolt a fűtési rendszer gépi vegyszeres átmosása, a lerakódott zsíros, olajos szennyeződések eltávolítását kell elvégezni, ami a gyártási folyamat során marad a radiátorokban, csövekben.

A tisztítás hasonlóan történik, mint a régi rendszereknél, de legtöbbször más adalékanyaggal. Vállalunk továbbá kazántisztítást, hőcserélő savazást akár turbós-, vagy régi átfolyós kazánról-, vagy új kondenzációs kazánról legyen szó.

Fűtéstisztítás, gépi vegyszeres átmosás ár, árlista megtekinthető a menüpontok között.

Fűtési rendszer gépi vegyszeres tisztítás szolgáltatásaink:

Zárt fűtési rendszer gépi vegyszeres tisztítás
Nyitott fűtésrendszer zárt rendszerré alakítása, majd annak átmosása
Padlófűtés tisztítása, dugulás megszüntetése
Padló-, fal- és mennyezetfűtés átmosása
Régi fűtéscsövek gépi vegyszerrel történő átmosása, kazáncsere előtti tisztítása
Kazáncsere és új fűtésrendszer telepítése során a fűtésrendszer átmosása
Kazánok tisztítása, hőcserélő savazás ára
Mágneses iszapleválasztó szűrő beépítése a visszatérő ágba
Inhibítor anyag utántöltése, koncentráció mérése

Kérje árajánlatunkat fűtésrendszer tisztítással kapcsolatban megadott elérhetőségeinken! A gépi -vegyszeres tisztítás Önnálló munkafolyamatként is megrendelhető, nem kötve kazán cseréjéhez, vagy fűtéskorszerűsítéshez.